Billig hemsida

Snygg hemsida

  Lågt pris

  WordPress

  Uppdatera själv

  Support

Billig hemsida

Vi erbjuder snygga hemsidor från 3 990:- ex. moms. I paketen ingår det alltid minst 10 st e-postadresser och en stilrent designad hemsida. Vi strävar efter att hitta både visuella och funktionella lösningar som passar kundens önskemål. En billig hemsida behöver varken vara sämre eller mindre snygg än en kostsam hemsida! Vi tar gärna emot kundens önskemål och skickar sedan en kostnadsfri offert.

Hemsidor & webbdesign billigt

Alla företagsnamn förtjänar att förknippas med en riktigt snygg logotyp. Fler och fler företag väljer att skaffa proffsiga logotyper för att skickar ut signaler om kvalitet och seriositet. Dessutom är det ofta just logotyperna som dyker upp i huvudet när man försöker att minnas ett visst företag, så att dra nytta av dessa fördelar är viktigt. Vi erbjuder professionella designer från 1 899:- ex. moms.

Ett kostnadseffektivt alternativ

Vi erbjuder paketlösningar som innehåller hemsida/e-handel, logotypdesign och varumärkesutveckling,  design av tryckmaterial och mycket annat. Kontakta oss för ett kostnadsfritt offertförslag.

Mobilanpassade hemsidor - billigt

 Väldigt många hemsidebesökare kommer surfar idag in via smarta telefoner eller surfplattor. Det blir fler och fler för varje år.  Vi gör därför alla hemsidor responsiva. De fungerar alltså felfritt i alla mobila enheter.  En billig hemsida kan vara lika bra som en kostsam variant.

billig hemsida

Hemsida Basic
11 990:-
Stilren hemsida
upp till 5 undersidor
10 st e-postkonton
Uppdatera själv via WordPress
Hemsida Large
17 995:-
Stilren hemsida
upp till 10 undersidor
50 st e-postkonton
Uppdatera själv via WordPress
E-handel
39 995:-
Stilren e-handel
upp till 6 undersidor
50 st e-postkonton
Uppdatera & lägg till produkter själv via WordPress

Som företagare är man ständigt på jakt efter att hitta nya värden att tillföra sin verksamhet. En billig men effektiv hemsida kan vara ett av de mest framgångsrika sätten att konvertera några tusenlappar till betydligt större summor. Internet knyter samman både Sverige och världen, och genom sin tillgänglighet är det ett mycket bra "skyltfönster" att synas i.

Som företagare bör man i första hand se vilka resurser som finns inom företaget. På de flesta företag finns kreativa människor som kan bidra med hur företaget ska profilera sig för att attrahera fler kunder. Hyr sedan in en konsult som hjälper er att verkställa dessa idéer och visioner. Evino erbjuder hemsidor till fast pris, men kontakta oss gärna för att få prisförslag på andra lösningar - vi vill alltid kunna erbjuda billiga hemsidor!

Antalet företag som gör sina produkter tillgängliga via nätet blir allt fler. Även en vanlig hemsida kan visa upp bilder och säljande texter på produkter, vilket kan hjälpa till att fler kunder hittar fram till er. En välfungerande och synlig e-handel kan dock bidra till en stor förändring i ett företags omsättning.

Genom att utvärdera vad eventuella åtgärder kan bidra med för positiva och negativa effekter kan du hitta lösningar som blir mindre kostsamma för företaget i längden. Många företag disponerar budgeten på samma sätt som man gjort i många år. Risken blir då att man missar de nya möjligheterna inom framför allt digital annonsering och marknadsföring.

Offert på billig hemsida

Beroende på vilka behov och krav varje kund har kan  en billig hemsida och offert utformas på ett oändligt antal olika sätt efter kundens behov. Kanske är det bästa sättet att räkna ut vad som är en billig hemsida att titta på dess kostnad kontra vad den genererar. En framgångsrik företagshemsida uppdateras kontinuerligt, och detta brukar i det långa loppet vara det mest kostsamma i hela processen - eftersom att resurser kostar pengar.

Billiga hemsidor till företag

Använd hemsidan på bästa sätt genom att nå ut med ditt företags produkter till den breda massan. Antalet företag som trängs på webben blir fler och fler för varje år, men det är aldrig för sent att hoppa på tåget. Kartlägg ditt företags allra bästa sidor och ta sedan kontakt med en konsult som kan hjälpa till att utforma den billiga hemsidan på bästa sätt. Evino erbjuder hemsidor till låga priser som hjälper företag att synas på rätt sätt, och dessutom att nå ut till en större marknad via sökmotorer.