SEO analys och on page optimering

Med hjälp av värdefulla SEO verktyg så kan ni kontrollera hur er webbplats och webbdesign står sig mot era konkurrenter och även få ut nyttig information om hur pass bra sökord presterar. För att åstadkomma effektiv sökmotoroptimering så är det väldigt viktigt att on page optimeringen får så höga poäng som möjligt i SEO tester som går generera ut via SEO analys verktyg.

ITByggare.se har ett helt kostnadsfritt verktyg där ni skriver in er webbadress. Verktyget tar även in ett sökord och kan också ta in en konkurrent för att jämföra hur väl ni presterar. SEO analysen genereras ut live, ni har den på skärmen inom 45 sekunder. Därefter kan ni även ladda ner seo analysen som PDF och börja beta av alla problem som bör åtgärdas på er webbplats, eller helt enkelt anlita itbyggare.se.

http://itbyggare.se/tjanster/onpage-optimering/

Sökordsanalys

Många företag stirrar sig blinda på ord i sin egen bransch och ser ofta inte vad kunder söker. Sökordsanalys är den absolut viktigaste funktionen inom SEO.

Genom att utföra en grundlig sökordsanalys så kan ni hitta sökord som flera presumtiva kunder söker på och där konkurrensen inte är speciellt hög. Använder ni er uteslutande av Googles sökordsplanerare precis som den är tänkt att användas så kommer ni inte hitta guldkornen bland sökorden. Problemet med googles verktyg är att den föreslås exakt samma sökord och sökfraser till er som till era konkurrenter och då är det inte konstigt att konkurrensen ökar.

Vi inriktar oss på konverteringsoptimering, vilket innebär att nå rätt presumtiva kunder. Med hjälp av att nå ut till dem tidigt med relevanta sökord och/eller sökfraser så kommer då konverteringarna komma fortare på er sajt.

För att få kontroll på era nyckelord så rekommenderar vi en väl utförd nyckelordsundersökning.

Tjänsten finner ni här:
http://itbyggare.se/butik/keyword-research-nyckelordsundersokning/