Webbdesign

Webbdesign

Sunbird webbdesign är en effektiv webbyrå som ökar er hemsidas försäljning med snygg webbdesign, se här.

Ett webbplatsbesök är ofta den första kontakten mellan kund och företag. Hemsidan och webbdesign är företagets ständiga ansikte utåt. Mötet innebär att kunden självmant har sökt upp ett visst företag för att få information. För att öka antalet kunder som hemsidan konverterar krävs ett aktivt arbete med att skapa och upprätthålla en seriös och informativ webbplats.

Webbdesign och sökmotoroptimering

Sökmotoroptimering blir allt viktigare. 91% av Svenskarna använder uteslutande Google för att söka rätt på information. Vi söker efter allt tänkbart mellan ”tips på kvällsmat”, och ”Lunch i Göteborg”. Ca 40 000 000 sökningar görs i Sverige varje dag. (2014). Att göra sig synlig för dessa sökningar kallas ibland för "sökmotoroptimering."

Hemsidor till företag

Evino erbjuder bland annat hemsidor till företag. Vi vet att hemsidan är en viktig del av ett företags kontakt med sina kunder, och som överlägset största kommunikationskanal förtjänar den lite extra eftertanke. Ta gärna kontakt med oss för att få ett kostnadsfritt offertförslag.

Webbdesign

Vi på Evino föredrar att hitta "stilrena" lösningar till företag som vill synas på webben. Vad detta innebär för oss är helt enkelt att vi eftersöker enkla, snygga och inte minst logiska sätt att utforma webbplatsen och dess innehåll. Webbdesign är under ständig utveckling, och en hemsida som är modern idag kan upplevas som utdaterad om bara ett par år. Ha detta i åtanke när hemsidor eller grafiskt material utformas för webben.

Internet har sedan sin ankomst för drygt 20 år sedan förändrat hela världens sätt att marknadsföra och profilera sig. "Webben" i form av hemsidor, sociala medier och mycket annat är nu ett av de områden där mest resurser och pengar läggs. Att profilera sig genomtänkt på internet kan dock vara både billigt och mindre resurskrävande - det gäller bara att hitta lösningar.

Hitta en webbdesigner som passar dig. Beroende på hur din egen vision av den nya webbplatsen ser ut kan självklart vissa konsulter passa bättre än andra. Evinos arbetar efter ledordet "stilren webbdesign", men självklart står kundens önskemål i fokus. Ta kontakt med oss för att se om vi kan hitta en lösning!

Sociala medier så som Facebook och Twitter används allt oftare av företag och organisationer på olika sätt. Dessa kanaler kan användas både som marknadsföring, att interagera med kunder och för att handlägga eventuella supportärenden.

Offert på webbdesign

Hemsida Basic
11 990:-
Stilren hemsida
upp till 5 undersidor
10 st e-postkonton
Uppdatera själv via WordPress
Hemsida Large
17 995:-
Stilren hemsida
upp till 10 undersidor
50 st e-postkonton
Uppdatera själv via WordPress
E-handel
39 995:-
Stilren e-handel
upp till 6 undersidor
50 st e-postkonton
Uppdatera & lägg till produkter själv via WordPress

stilren webbdesign

Interaktiv webbdesign

En hemsida ska vara enkel att uppdatera. Både sökmotorer och hemsidebesökare uppskattar en hemsida som är uppdaterad och aktuell. Detaljer är av stor vikt, och eftersom människor snabbt vänjer sig vid nya standarder behöver man se över sin hemsida då och då, för att hänga med.

Billig webbdesigner

Prisvärd webbdesign

Att en proffsig hemsida är en värdefull investering är inget nytt, men självklart vill man få så mycket som möjligt för pengarna. Evino erbjuder webbdesign till fast pris och vi svarar gärna på offertförfrågningar gällande våra hemsidor & skräddarsydda designuppdrag.

 

billig webbdesign

Mobilanpassad hemsida

Din hemsida kommer att få besökare från alla tänkbara digitala enheter. Smarta telefoner, surfplattor, bärbara datorer och stationära datorer. Alla med olika stora skärmar och antal pixlar i dessa. Självklart ska hemsidan se lika bra ut i alla dessa enheter.

 

Mer om hur vi arbetar

Evinos arbetsmodell är väldigt enkel. För att kunna skapa unika stilrena webbplatser som passar varje kund är det viktigt att vi skaffar oss helhetsbild av kundens egen vision av den färdiga produkten. Hur har kunden föreställt sig hemsidans design? Vilka funktioner ska finnas på hemsidan? För att nå upp till varje kunds förväntningar är dessa detaljer mycket viktiga för oss.  Kontakta oss gärna för offertförfrågan gällande webbdesign eller grafisk design.

Webbdesign med WordPress

Tack vare WordPress omåttligt populära plattform kan du själv lägga in nya texter och göra ändringar på din hemsida utan att skriva någon kod. Via ett tydligt menysystem navigerar du dig runt på din hemsidas olika sidor och kan på så vis hålla webbdesignen aktuell och intressant för besökarna! En hemsidebesökare ska känna att hemsidan innehåller tydlig information och att den är lätt att navigera runt på.